| Brązowienie enzymatyczne i nieenzymatyczne w produktach spożywczych.pdf Rozmiar 278 KB Technologiaa żywności |
| BILANS CIEPLNY PRZECHOWALNI JABŁEK.pdf Rozmiar 114 KB Technologiaa żywności |
| WodnySwiat 1(9) 2008.pdf Rozmiar 434 KB Technologiaa żywności |
| Zwiększenie poziomu rentowności przedsiębiorstwa poprzez wykorzystanie surowców z odpadów.pdf Rozmiar 123 KB Technologiaa żywności |
| Usuwanie twardości wody w procesie wymiany jonowej.pdf Rozmiar 191 KB Technologiaa żywności |
| OCENA MIKROBIOLOGICZNA PRODUKTÓW WEGETARIAŃSKICH.pdf Rozmiar 169 KB Technologiaa żywności |
| WŁAŚCIWOŚCI PRZECIWUTLENIAJĄCE ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO.pdf Rozmiar 214 KB Technologiaa żywności |
| WPŁYW RODZAJU SKROBI I WARUNKÓW JEJ UTLENIANIA NA RETROGRADACJĘ.pdf Rozmiar 192 KB Technologiaa żywności |
| Metody oceny ryzyka zawodowego związanego z praca powtarzalną.pdf Rozmiar 173 KB Technologiaa żywności |
| Zastosowanie techniki wysokich ciśnień w technologii żywności.pdf Rozmiar 118 KB Technologiaa żywności |
| Enzymy jako nowoczesne narzędzie technologiczne.pdf Rozmiar 140 KB Technologiaa żywności |
| Produkcja zagęszczonych soków owocowych - szanse i zagrożenia.pdf Rozmiar 424 KB Technologiaa żywności |
| technologia+suszenia+owoc�w.pdf Rozmiar 0,8 MB Technologiaa żywności |
| Technologia prod. roślinnych - przetwórstwo nasion oleistych oraz owoców i warzyw.pdf Rozmiar 380 KB Technologiaa żywności |
| inf. o zapoznaniu prac. z ryzykiemzawod.pdf Rozmiar 81 KB bhp |
| Badanie kosztĂłw pracy.pdf Rozmiar 216 KB bhp |
| 99030055.pdf Rozmiar 460 KB bhp |
| 2 3[1].pdf Rozmiar 1,3 MB bhp |
| Piły ręczne.pdf Rozmiar 160 KB bhp |
| bezpieczna praca pilarka.pdf Rozmiar 0,7 MB bhp |
| BHP podczas Spawania Prezentacja.pdf Rozmiar 332 KB bhp |